Předplatné pro milovníky baletu

Chodíte rádi na baletní představení? Obdivujete špičkové výkony tanečníků baletu Národního divadla? Zajistěte si své místo blíž zážitkům. Národní divadlo nabízí baletní abonentní skupiny na sezonu 2011/2012: Pro příští sezonu nabízí Národní divadlo 3 ryze baletní abonentní skupiny. V každé je celkem 6 představení jak klasického, neoklasického, tak i moderního repertoáru. Výhodou předplatného je především cenové zvýhodnění oproti běžnému předprodeji – s balíčkem 6 představení ušetříte až 1 000 Kč! Dalšími výhodami je stálé místo na všechna představení ve skupině, předem známé termíny i tituly, možnost zasílání aktuálních informací z dění baletu ND a v neposlední řadě i možnost abonentku zapůjčit nebo darovat, protože je přenosná.
V předplatném máte také jistotu, že bez čekání v dlouhých frontách uvidíte nejžádanější tituly, jakými jsou Labutí jezero, Louskáček – Vánoční příběh či Oněgin. Z dalších titulů pak nabídka zahrnuje populární Baletománii, premiérové novinky – klasickou pohádku Šípková Růženka v choreografii Javiera Torrese či triptych slavného britského choreografa Christophera Bruce s názvem Moonshine.
ND nabízí unikátní příležitost zhlédnout průřez tvorby choreografa a tanečníka Petra Zusky, současného uměleckého šéfa baletu Národního divadla, v rámci festivalu s názvem Petr Zuska Gala X. Celá jedna abonentní skupina obsahuje choreografie, které Petr Zuska vytvořil v Národním divadle za 10 let svého působení na pozici uměleckého šéfa baletu.
Předplatné na příští sezonu je v prodeji až do 31. května 2011 a svou objednávku můžete velice snadno vyřídit i prostřednictvím elektronického formuláře.
www.predplatnend.cz
Sledujte www.facebook.com/ndbalet
Zdroj: Balet ND

Témata článku